New  image
Aantrekkelijke leerwerkboeken in kleur
  • De overzichtelijke inhoudstafel leidt je via de grammaticale term of via de voorbeeldzin naar het hoofdstuk. Voor cursisten die niet vertrouwd zijn met de grammaticale termen, zijn er de vetgedrukte woorden in de voorbeeldzinnen die duidelijk maken waarover het gaat.
  • Dankzij de vernieuwde inhoudstafel zie je in een oogopslag welke grammaticale items in welk zelfstudieboekje aan bod komen.
New  image (Copy)
  • Elk item begint met een grammaticaal kader met voorbeelden.
  • De oefeningen staan van receptief naar productief in stijgende moeilijkheidsgraad.
  • Functioneel kleurgebruik ondersteunt het leren leren.
  • Een foto ondersteunt het verhaaltje visueel.
New  image

Dankzij de heldere grammaticale kaders, de inhoudstafel met voorbeeldzinnen en het register achteraan is Zo geschreven een ideaal naslagwerk. De cursist raadpleegt Zo geschreven elke keer hij ondersteuning nodig heeft bij de toepassing van grammaticale regels en kan op die manier zijn leerproces zelf mee vormgeven.

Elke oefening is een klein verhaaltje: geen losse zinnen, maar een zinvolle context. De foto ondersteunt de verhaallijn en stimuleert de cursist om na de correctie van de oefening los te komen van de geschreven tekst en het verhaaltje mondeling en/of schriftelijk te reproduceren. Daarna maakt hij de transfer naar productie en vertelt een gelijkaardig verhaaltje over zichzelf of zijn omgeving.

Meer edities

Over Pelckmans

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.

Neem contact met ons op

Vul onderstaande formulier in voor meer informatie of bezoek onze website.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel dit magazine

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Vul een zoekterm in om op te zoeken
Vul minimaal 3 karakters in.