De auteurs
Els Mertens, Christine Boeken, Els Le Page, Kris Maes, Greet Noblesse, Ingrid Peeters, Katrien Verstraeten

Zo geschreven zit in een nieuw jasje

Zo geschreven is een zelfstudiepakket waarmee de cursist op zelfstandige basis zijn grammaticale kennis kan uitbreiden, opfrissen en inoefenen. Dankzij de oplossingen achteraan in het leerwerkboek kan de cursist thuis op eigen tempo oefenen en corrigeren.

Zo geschreven 1 biedt materiaal op niveau A1 Breakthrough en niveau A2 Waystage om de vaak moeilijke structuren van het Nederlands in te oefenen. Zo geschreven 2 en bieden materiaal op niveau B1 Threshold.

Zo geschreven 1, 2 en 3 sluiten qua niveau aan bij Zo gezegd (respectievelijk 1.1 en 1.2, 2.1 en 2.2, 2.3 en 2.4), maar kunnen ook los van die methode klassikaal gebruikt worden als aanvulling bij het gebruikte lesmateriaal.

Alle items uit Zo geschreven 1 worden in Zo geschreven 2 en 3 hernomen op een hoger niveau. Daarnaast komen er ook enkele nieuwe items bij, zoals bv. bijzinconstructies, zou + infinitief, passiefconstructies …

Meer edities

Over Pelckmans

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.

Neem contact met ons op

Vul onderstaande formulier in voor meer informatie of bezoek onze website.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel dit magazine

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Vul een zoekterm in om op te zoeken
Vul minimaal 3 karakters in.